Noorse Catamaran Bjordal

Norse Design provides tailor made engineering design services with their experienced team aiming for customer satisfaction.

Het Noorse bedrijf Osland Havbruk heeft het Turkse architectenbureau Norse ingeschakeld om een ontwerp te maken voor een catamaran service vessel. Het bedrijf maakt schepen om van viskwekerijen en grotere vissersschepen de lading naar de haven te transporteren. Zij hebben de inhoud van het schip uitgewerkt en JK vloerverwarming Turkije is hierbij ingeschakeld om met het JK fermafloor systeem het schip van warmte te voorzien. Veel mensen denken bij vloerverwarming aan vloeren op het land, maar dit project laat zien dat het ook prima in een schip kan!

Het schip wordt speciaal op maat gebouwd en door maar twee mensen bemand. Het ontwerp moest zo min mogelijk gewicht hebben, waardoor het JK fermafloor systeem een perfecte oplossing was. De slaapruimte, het atelier, de badkamer en de kapiteinshut zijn van vloerverwarming voorzien en de buizen zijn dichtgezet middels de JK dichtzetmassa. Hierna wordt er ge√ęgaliseerd en zal er een speciale pvc vloer overheen komen.

Bron: www.norse.com.tr

Meer referenties

Bekijk ook onze andere referenties...

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.