• Lichtgewicht t.o.v. natbouw
  • Beperkte opbouwhoogte
  • Brandwerend 30-60 min
  • Akoestische prestatie 12 dBa

fermacell

Innovatieve en duurzame systeemoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen (gipsvezel en cementgebonden) en cementgebonden platen. De producten van fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar.

JK vloerverwarming

Vakmensen in vloerverwarming

JK vloerverwarming is een ambitieuze organisatie met het hoofdkantoor in Ede en verschillende vestigingen in landen binnen en buiten Europa. Middels de gepatenteerde ‘Floorgrinder’ inslijpmachine worden de sleuven voor de vloerverwarming door de monteurs van JK vloerverwarming ingeslepen en wordt er vervolgens de 14 [mm] JK flextube Inverse Soft in aangebracht. JK vloerverwarming produceert daarnaast zelf de innoverende verdeel- en regelsystemen.

JK vloerverwarming adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen op het gebied van afgiftesystemen met lage temperatuur verwarming en hoge temperatuur comfortkoeling. Ze werken centraal door heel Nederland met gemotiveerde medewerkers.

De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en informele werksfeer. Kernbegrippen hierbij zijn: innovatie, ambitie, enthousiasme, efficiëntie en klant- en resultaatgerichtheid.

Uzin Utz Nederland

Alles voor de vloer

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie.

Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group uit Duitsland. Dit is nog steeds een familiebedrijf, gekenmerkt door “Grundlichkeit” en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur.

Zij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in hun assortiment en in de verpakkingen. Daarnaast hebben ze bij de bouw van het bedrijfspand hun visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door hen worden verkocht, geproduceerd in de “groenste” fabriek van Nederland.

fermacell Experts

Een fermacell Expert mag zich een gespecialiseerde verwerker van plafond-, vloer- en/of wandsystemen met fermacell (gipsvezel-)producten noemen.

Een fermacell Expert onderscheidt zich in de markt voor droge afbouwsystemen door vakmanschap en productkennis en waarborgt zo de kwaliteit van gerealiseerde afbouwprojecten.

JK fermafloor

Gebaseerd op onderzoek en jarenlange ervaring...