• Lichtgewicht t.o.v. natbouw
  • Beperkte opbouwhoogte
  • Brandwerend 30-60 min
  • Akoestische prestatie 12 dBa

fermacell

Innovatieve en duurzame systeemoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen (gipsvezel en cementgebonden) en cementgebonden platen. De producten van fermacell zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar.

JK vloerverwarming

Vakmensen in vloerverwarming

JK vloerverwarming is een ambitieuze organisatie met het hoofdkantoor in Ede en verschillende vestigingen in landen binnen en buiten Europa. Middels de gepatenteerde ‘Floorgrinder’ inslijpmachine worden de sleuven voor de vloerverwarming door de monteurs van JK vloerverwarming ingeslepen en wordt er vervolgens de 14 [mm] JK flextube Inverse Soft in aangebracht. JK vloerverwarming produceert daarnaast zelf de innoverende verdeel- en regelsystemen.

JK vloerverwarming adviseert, ontwikkelt, produceert en installeert oplossingen op het gebied van afgiftesystemen met lage temperatuur verwarming en hoge temperatuur comfortkoeling. Ze werken centraal door heel Nederland met gemotiveerde medewerkers.

De organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en informele werksfeer. Kernbegrippen hierbij zijn: innovatie, ambitie, enthousiasme, efficiƫntie en klant- en resultaatgerichtheid.

JK fermafloor

Gebaseerd op onderzoek en jarenlange ervaring...