Herengracht Amsterdam

In de geschakelde panden op nummer 410-412, precies in de Gouden Bocht, zal de tweede locatie van Domus Magnus komen. Deze organisatie biedt zeer exclusieve woonzorg voor ouderen aan Aan de Amsterdamse Herengracht beschikt Domus Magnus-locatie Het Hendrickszhuys over 28 luxe woonzorgappartementen. Het schitterende, pas verbouwde, 17e-eeuwse herenhuis bevindt zich op de nummers 410-412.

Op deze prachtige locatie aan de Herengracht zijn 28 woonzorgappartementen gerealiseerd, elk tussen de 40 en 80 [m²]. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartementen zijn allen voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Het monumentale pand ligt tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat, vlakbij het Koningsplein en het Spui. Hartje Amsterdam dus, maar met een beschutte en mooi onderhouden tuin van 500 [m²] die de drukke binnenstad ver weg doet lijken. Wie woont in de grachtengordel weet zich omringd door historie, cultuur en gastronomie. Het aanbod musea, concerten, galeries en restaurants in de directe omgeving is groot.

Bronnen: https://www.parool.nl/amsterdam/herengracht-krijgt-superdeluxe-verzorgingstehuis~a4431472/
https://www.domusmagnus.com/locaties/het-hendrickszhuys

Meer referenties

Bekijk ook onze andere referenties...

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.